Konstelace Genových klíčů
top of page

Konstelace Genových klíčů

Konstelace zaměřené na propojení s Genovými klíči dělám pravděpodobně jako jediná v ČR. Je to nepopsatelný zážitek, který se nedá slovy dost dobře předat a je samozřejmě lepší si je zažít na vlastní kůži. Konstelace věnované práci s hologenetických profilem Genových klíčů jsou pouze pro ty, kteří jsou seznámení s prací Richarda Rudda a nějakou dobu v sobě hloubají a kontemplují.


O tom, co jsou rodinné a systemické konstelace si můžete přečíst zde. A pokud jste v Genových klíčích nováčkem, můžete si přečíst základní informace tady.



Díky konstelacím se dokážeme postavit do energie každého stínu a daru Genových klíčů. To znamená stát v roli a cítit, jaké to je jím být. Jaké vzkazy a učení přináší který GK. A jak se to týká vás osobně. Můžete jim položit otázku: "co mě máš naučit" nebo "co se skrze tebe můžu naučit ve svém životě", "k čemu mě vedeš" nebo "jak s tebou mohu lépe být v kontaktu a pracovat".


Jak to probíhá prakticky


Představíte mi, co ve svém životě řešíte za otázku/problém. Podle domluvy si pak z dalších zúčastněných vyberete zástupce/herce za jednotlivé GK anebo stín, dar a sidhi konkrétního GK. Podle potřeby do konstelace můžeme postavit váš vztah, současnou i budoucí práci, bydlení, zdraví atd. abychom měli kompletní obrázek uvedené problematiky. A budeme spolu sledovat, co se děje, jak se každý z rolí projevuje a jaké zprávy a změny vám do života přináší.


Co vám konstelace umožní


Pokud máte potíže pochopit význam některého z GK ve svém profilu, nemůžete se naladit na energii daru nebo máte problém s uvolněním některého ze strachů a osvobozením se z roli oběti, konstelace umožní pochopení, rozproudění a změnu našeho vnitřního nastavení mysli i DNA velmi rychlým způsobem. Ke změně dochází i v průběhu zastupování rolí pro jiné zadavatele konstelací. Tam totiž v sobě jasně ucítíte vibraci jednotlivých GK. Tyto pocity si v sobě dokážete ukotvit a kdykoliv budete potřebovat, můžete si je v sobě znovu vyvolat a vést se jejich energií a poselstvím.


Jak píše psycholog a psychoterapeut Franz Ruppert, dodnes neexistuje žádná teorie, která by byla schopná vysvětlit, jak to funguje, že naprosto cizí lidé mají náhle přístup k emocím jiného člověka a že se v reakcích zástupců s ohromující přesností ukazuje, jak a v čem (prostředí rodiny, práce, myšlenkové pochody a chování) klient funguje. Tím, že nedokážeme plně vysvětlit, co se na konstelacích přesně děje a jak to potom mění náš život, je lepší konstelace prožít. Pak přichází pochopení, úleva, integrace a změna.


bottom of page