top of page
Obrázek autoraRipsi Zohrabyan Myšáková

Hojnost a nedostatek jako součást rodové zátěže

Zadání konstelace: "Cítím a vím, že ve svém životě jsem připravená a otevřená hojnosti, ale něco mi v ní ještě brání a nedovoluje mi to žít v mém životě. Nějaký blok, takový poslední střípek do mé skládanky a žití v hojnosti, štěstí a radosti. Nevím, co s tím a vím, že to souvisí s mými předky včetně mých rodičů, jelikož všichni žili ve velkém nedostatku. Jenže já to už chci jinak. Chci žít v hojnosti, žít svoje poslání a být šťastná ve všech oblastech svého života."


Já: Postav si zástupce za sebe. Pak vyber 5 žen a 5 mužů za své předky.


S těmito zástupnými rolemi jsme konstelaci spustili. Klientka stála zády ke svým předkům, opírala se o ně a čerpala energii. Poté jsme do konstelace postavili hojnost a nedostatek.


Když se na scéně objevil nedostatek, klientka se schovala mezi své předky.


Hojnost:

Já za tebou jít nemůžu, musíš přijít ty za mnou.

Klientka:

Já se potřebuju tady schovat před tím nedostatkem, bojím se ho.

Nedostatek:

Já jsem tady úplně všude. Přede mnou se neschováš. A tím, že jsi mezi svými předky, žiješ přesně to, co oni.

Klietka se obrací na své předky:

Já sama k hojnosti nedokážu dojít. Bojím se. Žádám vás o podporu.

Některé z žen:

A proč bys měla mít něco víc, než jsme měly my?

Klientka:

Děkuji vám za to, že díky vám žiju. Ale přála bych žít ve větší hojnosti. Doba se změnila, máme jiné možnosti a já je chci využít. Žádám vás o požehnání, abych svůj život mohla žít jinak.

Někteří z předků začali vyjadřovat svou podporu. Postupně se přidali všichni. Poté se společně přesunuli za hojností a obestoupili ji ze všech stran.


Bez nedostatku neexistuje hojnost. Patří k sobě jako rub a líc jedné mince. Nedostatek může být velkou motivací, aby člověk aktivoval veškerý svůj potenciál a sílu žít svůj život tak, jak si přeje. Změnit to, co se po generace dělo v rodině. Bez nedostatku nepoznáme a neucítíme ani hojnost.


S plnou podporou předků a přijetím nedostatku, který je součástí života, se klientka spolu s nimi přesunula k hojnosti a objali se. Protože její předci zažívali nejenom nedostatek, ale i hojnost.


Přečtěte si další zkušenost z konstelací na téma hojnosti. O tom, co je rodová zátěž a jak s ní pracovat, zjistíte v odkazu.


Řešíte podobné téma? Chcete přijmout hojnost do svého života? Dovolit si mít dostatek (přebytek) a přitahovat peníze bez námahy? Pracovat s větší lehkostí? Zbavit se strachů z podnikání, z nedostatku a ze selhání? Najít své poslání, sebedůvěru a sebejistotu a dělat to, co vás baví a zároveň přináší peníze?


Pokud chcete vyřešit více témat najednou a jít do hloubky, zvu vás na skupinové systemické konstelace, kde řešíváme i byznys a peníze. Nebo si se mnou prožijte hlubokou transformaci formou individuální terapie (ONLINE nebo osobně v Praze a Kostelci nad Orlicí).


REFERENCE:


"Dosycovala jsem s Ripsi přes konstelační vizualizaci zrovna otce. Dosycovala jsem přesně to, co mi otec nedal v dětství, což byla hlavně podpora, opora a s otcem se taktéž pojí finance, takže jsem dosycovala právě i ty i finance. 

Po prvním sezení okamžitá změna. Vydělala jsem dvojnásobek toho, co normálně a to se mi nikdy nestalo. 

Už jsem absolvovala hodně sezení a zkoušela hodně technik za těch 12 let, co mě narcista tahá po soudech,terapie s Ripsi úplně nejlepší, kterou jsem za svůj dosavadní život zažila. Konecně mi funguje i intuice k tomu zvolit si kvalitního průvodce a techniku, která mě konečně dovede k výsledku."




Comments


bottom of page